Gigasnel glasvezel voor bedrijven in
Assendelft, Wormerveer en Wormer.

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag gigasnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Zaanstreek Noord. Als voldoende bedrijven meedoen met de vraagbundeling zal er in 2023 worden gestart met de aanleg van het XGS glasvezelnetwerk. Om precies uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat is, SPOT ICT gevraagd om mee te helpen jou te informeren.

Gigasnel glasvezel voor bedrijven in Assendelft, Wormerveer en Wormer!

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag gigasnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Zaanstreek Noord. Als voldoende bedrijven meedoen met de vraagbundeling zal er in 2023 worden gestart met de aanleg van het XGS glasvezelnetwerk. Om u precies uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat, is SPOT ICT gevraagd om mee te helpen u te informeren.

Waarom glasvezel?

  • Het is supersnel: binnen no time zware bestanden up- en downloaden.
  • Het is veilig en stabiel: jouw bedrijfsinformatie is in goede handen
  • Zorgeloos werken in de cloud: overal toegang tot jouw data
  • Ideale backup: ongestoord doorwerken tijdens een storing
  • Verschillende aanbieders: voor elk bedrijf een passend aanbod

Waarom zou je meedoen?

Video vergaderen, back-up, camerabeveiliging en cloudwerken, er wordt steeds meer gevraagd van jouw internetverbinding. Snel = duur en goedkoop = langzaam. Die tijd is nu voorbij! Als er veel bedrijven meedoen wordt de prijs lager en kan DELTA Fiber netwerk bij iedereen een supersnelle en betaalbare glasvezelverbinding aanleggen.

Als jij je voor 23 december 2022 bij ons aanmeldt voor een aansluiting betaal je ook geen vastrechtvergoeding. Hiermee bespaart €13,09 per maand (voor de gehele looptijd) of €1570,25 (eenmalig)

Wat kost het?

Er zijn verschillende glasvezelverbindingen mogelijk. Welke voor jou het beste is hangt af van jouw persoonlijke eisen en wensen. Via het netwerk van DELTA Fiber kunnen wij al een FTTB 1000/1000 Mbps internetverbinding leveren vanaf een kleine €50,- per maand. Dit is vergelijkbaar met de prijs die nu vaak wordt betaald voor een coax of koper verbinding die vele malen langzamer is.

Genoemde bedragen zijn ex. BTW

SPOT ICT regelt het!

DELTA Fiber werkt altijd met lokale ICT en telecom partners om jou zo goed mogelijk te informeren over de verschillende mogelijkheden. Omdat ook SPOT ICT het belangrijk vindt dat onze bedrijventerreinen worden uitgerust met hoogwaardig en snel glasvezelinternet delen wij graag onze kennis en ervaring.


Vrijblijvend Glasvezeladvies?!

Om jou zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod kun je direct contact opnemen met ons accountteam voor verdere informatie of voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 088-235 7768, per email sales@spotict.nl of vul onderstaand formulier in.

Neem contact met mij op!

Vrijblijvend Glasvezel voor bedrijven - Delta Netwerk