Trage computers en wifi storingen?

Het probleem

Niets is erger dan een computer die vastloopt of een verbinding die wegvalt als je op het punt staat die belangrijke meeting of presentatie in te gaan of net betalingen aan het verwerken bent. Deze veelvoorkomende problemen zijn de oorzaak van kostbare verloren uren en zorgen voor veel ergernis op de werkvloer. Dit wil je natuurlijk niet!

De oplossing

Wij helpen jou en regelen een zorgeloze werkplek met razendsnel internet en computers die snel en betrouwbaar werken.
Probleemloos e-mailen, stabiel draaiende programma’s en optimaal bestanden delen zodat thuiswerken ook geen probleem is. SPOT regelt het.


Thuis werken goed geregeld?

Het probleem

Staat jouw laptop op een grote stapel boeken en wordt de gemiddelde werkdag gespendeerd aan de eettafel? Om thuis goed en productief aan de slag te kunnen is het van belang om jouw mobiele werkplek optimaal in te richten en ook de juiste meubelen in huis te halen.

De oplossing

Samen met onze collega’s van All Office Kuipers regelen wij een optimale thuiswerkplek. Van een arbo-verantwoorde bureaustoel tot een elektrisch verstelbaar bureau en al jouw bestanden veilig in de cloud. SPOT regelt het.


Een snelle servicedesk zonder wachtrij?

Het probleem

Programma’s die vastlopen, een niet werkende printer of het verwijderen van virussen? Als je een probleem hebt wil je zo snel mogelijk weer aan de slag. Lange telefonische wachttijden helpen dan niet mee. Het is zaak dat het probleem wordt opgelost. Liever gisteren dan vandaag!

De oplossing

Bij onze servicedesk kun je terecht voor alle incidenten en vragen. Onze collega’s staan voor je klaar om je te helpen. Inkomende vragen worden zo snel mogelijk behandeld, zodat jullie weer snel weer aan het werk zijn. En wil je alle dagen 24/7 geholpen worden, dan kan dat ook! SPOT regelt het.


Jouw bedrijfsgegevens veilig opslaan?

Het probleem

Staan jouw gegevens nog steeds op een USB-stick, een harde schijf of alleen op een laptop? Kan iedereen bij jouw documenten? Dit maakt jouw bedrijf enorm kwetsbaar. Bedrijfsgegevens opslaan kan natuurlijk veel veiliger en is het in huidige digitale tijdperk van cruciaal belang!

De oplossing

Wij zorgen ervoor dat al jouw gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen en dat de toegang tot de gegevens goed geregeld wordt.
Zeker zijn van een beveiligde online omgeving is voor ons prioriteit nummer één. Met twee benen in de cloud ben je veilig. SPOT regelt het.


Microsoft 365, wat is dat nu eigenlijk?

Het probleem

Excel, Sharepoint, Word en Outlook... Microsoft 365 biedt vele oplossingen! Maar wat als jouw medewerkers niet weten hoe ze ermee om moeten gaan? Samenwerken aan documenten, online vergaderen en beeldschermen delen? Zie je ook door de Microsoft 365 bomen het bos niet meer en klinkt dit als een lastige taak? Dan wordt het tijd om orde te scheppen.

De oplossing

Wij geven jouw medewerkers alle tips & tricks om slim om te gaan met Microsoft 365. Binnen één dag maken wij hen wegwijs en weten zij hierna hoe de programma’s te gebruiken voor dagelijkse werkzaamheden. Zo gaat de technologie voor hun werken, en niet andersom. SPOT regelt het.

Meer weten over Microsoft 365?

Bekijk de blog

Zorgeloos werken vanaf elke locatie?

Het probleem

Wil je dat jouw medewerkers flexibel kunnen thuiswerken of op andere locaties? Kunnen zij samenwerken aan projecten, afspraken inplannen of (online) vergaderen? Is de beveiliging en de toegang tot vertrouwde gegevens goed verzorgd? Thuiswerken en locatie onafhankelijk werken moet natuurlijk wel optimaal geregeld worden!

De oplossing

Wij zorgen voor jouw optimale mobiele werkplek. Hierdoor kan iedereen vanaf elke locatie (samen)werken en hebben zij overal toegang tot email, agenda en documenten. En dat op een veilige manier! Zo houden we de snelheid erin en werken jullie super efficiënt! SPOT regelt het.


Bestand kwijt, wat nu?

Het probleem

Is je harde schijf gecrasht, laptop gestolen of heb je per ongeluk een document verwijderd? Dit zijn problemen die je wil voorkomen. Want bestanden verliezen is het laatste wat je wilt. Het per ongeluk verwijderen van bestanden gebeurt vaak in een onbewaakt moment en het terughalen is vaak onmogelijk. Weg is helaas weg…

De oplossing

Een goede back-up is één ding, maar een goed herstel is nog belangrijker. Bij een noodgeval, brand of diefstal kun je bij ons tot 6 maanden terug jouw bedrijfsbestanden snel weer terughalen. Het maken van dagelijkse back-ups nemen wij volledig uit handen. Daar heb je dus geen omkijken meer naar. SPOT regelt het.

Contactformulier

Wilt u meer informatie over een van onze diensten of producten? Maak gebruik van onderstaand contactformulier.