Dit is SPOT

SPOT regelt het zodat jij je volledig kunt focussen op het runnen van jouw business.

Met een passie voor de snel veranderende wereld van technologie is SPOT ICT in 2007 opgericht. Marco Rietdijk merkte in zijn omgeving dat ondernemers tegen de lamp liepen als het ging om ICT-oplossingen.

De technische ontwikkelingen gaan in een razendsnel tempo door maar kennis van ICT heeft niet iedere ondernemer in huis. Vandaag geen focus leidt morgen tot stilstand. SPOT ICT maakt die complexe technologie juist eenvoudig toepasbaar. Sinds 2007 heeft SPOT ICT zich ontwikkeld tot een lokale en betrouwbare ICT-partner. Onze dienstverlening is gericht op kleine en middelgrote bedrijven. Met hen zorgen wij dat zij het maximale uit ICT kunnen halen.

Met Marco Rietdijk aan het roer, een passie voor ontwikkelingen in technologie en een hecht team is jouw ICT bij ons in goede handen.

Of het nu gaat om het beveiligen en back-uppen van bestanden, optimaal mobiel werken of de huidige cyberrisico’s; hoe complex de vraag ook is, SPOT regelt het. Met SPOT ICT ben je verzekerd van een Single Point of Technology, dus één aanspreekpunt voor alle technische vragen. SPOT kijkt verder dan de techniek en let vooral op het doel. Niet automatiseren om het automatiseren, maar luisteren naar onze klanten. Waar zitten de pijnpunten? En hoe kunnen wij onze klanten daarbij helpen en hun ICT problemen op een slimme gebruiksvriendelijke wijze oplossen.

Wij nemen jouw online veiligheid en die van onze medewerkers serieus. Daarom zijn wij ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd.