“Wij zijn geholpen met onze ICT en onze kunst hangt bij SPOT. Op dat moment is er een mooie samenwerking ontstaan.”

Lennart Helsloot - Manager financiën & verhuur particulieren

ArtZaanstad

Kunst is er bij Lennart Helsloot met de paplepel ingegoten. Zijn vader richtte de kunstuitleen ruim 40 jaar geleden op. Het verhuren, verkopen en exposeren van kunst voor kunstliefhebbers, verzamelaars en bedrijven behoort hierbij tot de kernactiviteit.

Als ArtZaanstad de nieuwe locatie op het Hembrugterrein in Zaandam wil betrekken, staan zij voor een grote uitdaging: het verhuizen van de ICT-apparatuur. “Dan wil je natuurlijk indruk maken met nette en opgeruimde werkplekken. Niets zo storend als loshangende en slingerende kabels die rommelig ogen. Voorheen hadden wij wel een externe ICT’er, maar deze was niet altijd bereikbaar en kwam zijn afspraken niet na. Dat werkt niet prettig als je ICT-problemen hebt die op dat moment verholpen moeten worden”, vertelt Lennart.

SPOT heeft dit voor ArtZaanstad geregeld. Nette werkplekken met een stabiele internetverbinding en een betrouwbare bestandsopslag. Lennart: “Wij zijn geholpen met onze ICT en onze kunst hangt bij SPOT.

Op dat moment is er een mooie samenwerking ontstaan. Het verhuizen van de server en de wifi-punten is naar volle tevredenheid gedaan en daar bovenop is SPOT ook nog eens goed bereikbaar.”

‘’Als we problemen hebben, dan nemen wij contact op en is het meteen opgelost.’’

Michiel Hemmen - Accountmanager

FC Volendam

Bij SPOT zijn we niet vies van een potje voetbal en met een profclub om de hoek is de klik dan snel gemaakt. Op zoek naar een regionale partner voor de oplossing van een ICT-probleem kwam FC Volendam uit bij SPOT.

‘’Het probleem zat hem vooral in de snelheid, het was voor ons niet mogelijk om bestanden online vanaf één centrale plek te benaderen’’ vertelt accountmanager Michiel Hemmen. “Zo kwam het bij ons wel eens voor dat twee accountmanagers een product verkochten waarvan er maar één beschikbaar was.”

Martijn vertelt: ‘’De oplossing waar SPOT mee is gekomen is Office 365. Dit voorkomt een hoop werk. We hebben een goed toegankelijk en beveiligd platform waar we bestanden met elkaar delen als wedstrijdbeelden, sponsorcontracten en de skybox indeling. Er hoeft nu minder over en weer te worden gemaild en er zijn veel minder misverstanden. De installatie en migratie zelf verliep erg vlot. Ik had met een kwartier mijn laptop al terug!”

“De verhuizing is mede dankzij SPOT ICT vlekkeloos verlopen”

Marion van Staveren – Directeur
Madeleine Sapury – Office Manager

Haute Equipe

Haute Equipe biedt een totaalpakket aan financieel, juridisch, sociaal en subsidie-advies voor gemeenten, waterschappen, provincies, de rijksoverheid en het onderwijs. Met vijfennegentig vaste medewerkers en veertig freelance adviseurs is Haute Equipe een speler van formaat. Haute Equipe wilde het ICT-beheer uit handen geven en verder professionaliseren en schakelde hiervoor SPOT in.

Madeleine: “Best spannend allemaal en om zo’n grote operatie uit handen te geven moet je die partij wel blind kunnen vertrouwen.

Maar dat kunnen we zeker, want SPOT doet al sinds 2015 naar volle tevredenheid het beheer van onze ICT-omgeving. Ze zijn niet alleen erg praktisch ingesteld maar kunnen als compact bedrijf snel handelen”.

“Alles is echt ‘plug & play’ opgeleverd, inclusief prachtige dubbele schermen voor de collega’s van administratie en sales. Een absolute eis was ook dat alles draadloos werkt!

Met tientallen consultants die elk moment in en uit lopen en meetings beleggen werkt dat veel prettiger dan gehannes met kabeltjes” aldus Marion.

“Als een programma crasht staat onze toko stil. Wanneer medewerkers dan buiten de deur aan het werk zijn en à la minute informatie nodig hebben, moet ik dat wel kunnen leveren.”

Kees Stam – Eigenaar

Stam Deurwaarders

Al 25 jaar is het Purmerendse deurwaarderskantoor gespecialiseerd in incassodienstverlening en advisering.

Het kantoor van directeur-eigenaar Kees Stam neemt incassotrajecten uit handen en werkt op een harmonieuze manier naar oplossingen.

Bij het zoeken van een nieuwe ICT-dienstverlener viel het oog op SPOT ICT. “Ik zoek echt een betrouwbare ICT-partner, die mij dag en nacht bijstaat als het nodig is” benadrukt Kees. “Wij zijn erg afhankelijk van onze programma’s voor de informatie over klanten en medewerkers. Als een programma crasht staat onze toko stil. Wanneer medewerkers dan buiten de deur aan het werk zijn en à la minute informatie nodig hebben, moet ik dat wel kunnen leveren.”

In die zin hebben zij hun digitale lot volledig in handen van SPOT ICT gelegd en daar hebben ze in al die jaren volgens Kees Stam nog geen seconde spijt van gehad!

Klant aan het woord:
Duyts Bouwconstructies

Sinds 2007 heeft SPOT ICT zich ontwikkeld tot een lokale en betrouwbare ICT-partner. Onze dienstverlening is gericht op kleine en middelgrote bedrijven. Met hen zorgen wij dat zij het maximale uit ICT kunnen halen.

We vragen onze klanten ook altijd om input zodat wij onze service nog beter kunnen maken. We hebben Duyts Bouwconstructies gevraagd naar hun ervaringen met ons en ons zusterbedrijf All Office Kuipers.

Klant aan het woord:
Argila marketingcommunicatie

Voor Argila marketingcommunicatie hebben wij de SPOT CloudDrive ingericht. Wat is dat nu precies? Hoe werkt het in de praktijk en wat zijn de voordelen hiervan?

Dat hebben we aan Sander van der Kleij gevraagd en in deze SPOT ON video verwerkt.